Informare cu privire la procesarea datelor cu caracter personal

Pentru functionarea in conditii optime a site-ului El Casco Romania, datele cu caracter personal si cookie-urile sunt foarte importante.
El Casco Romania foloseste cookies pentru a tine minte faptul ca v-ati logat pe site si pentru a va putea stoca produsele in cosul de cumparaturi. De asemenea acestea vor colecta statistici anonime, pentru a va oferi si livra functii avansate si continut personalizat de marketing.
Pentru a va putea bucura de intreaga experienta ca vizitator El Casco Romania este necesar sa fiti de acord cu procesatori de date.
vezi procesatorii nostri de date
Procesator Date La ce foloseste
Curier In cazul solicitarii livrarii prin curier a produselor, sunt necesare datele de livrare.
Sistem facturare Sistemul de gestiune si facturare are nevoie de datele dumneavoastra pentru a procesa factura comenzii.
Google Analytics si Google Tag Manager Serviciile Google ne ofera date statistice cu privire la traficul online din site si parametrii de incarcare a paginii.
Procesatorul de plati online Pentru a putea fi efectuata plata comenzii online, cu cardul, este obligatorie furnizarea datelor personale catre procesatorul de plati.
Facebook Login Aveti posibilitatea de a crea un cont nou oricand este nevoie.
Google Adwords Optimizeaza reclamele transmise online.
Youtube Pentru prezentarea informatiilor si a portofoliului de produse sub forma continutului video avem nevoie de datele dumneavoastra.
| |
Produsul a fost adaugat la comanda dvs. Total: 0 Lei / Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 90 lei

Continua cumparaturile Finalizeaza comanda

Autentificare

Conectare la site prin date deja inregistrate
@
Introduceti adresa de email.
Introduceti parola.
Genereaza cont nou Recupereaza parola

Autentificare

Conectarea la site prin conturi externe
Total:
0 RON
Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 90 lei
video Toate categoriile / 6 Evenimente / 6 Lansari produse / 0

1920

1920

1920 FONDAREA COMPANIEI Compania a fost înființată pe 7 septembrie 1920 în Eibar (Guipuzcoa), înaintea notarului public Alejandro Astaburaga Eraña. Doi angajați ai companiei Orbea S.R.C., care la acea vreme producea arme de foc (și mai târziu biciclete și motociclete), au hotărât că au suficientă experiență pentru crearea unei companii noi specializate în producerea de revolvere de înaltă calitate. Numele lor erau Juan Solozabal Mendive și Juan Olave Bilbao, iar nou înființata companie se numea Olave, Solozaval SRC.

1929

1929

1929 FABRICAREA DE ARME DE FOC ȘI CRIZA DIN 1929 Primele produse ale noii companii erau revolverele, produse sub trei nume: El Casco, Duque și Tejón. O gamă largă a fost produsă cu calibrul .38 și .32 și cu țeava de 2 ½, 3 ¼, 4 ½, 4 ¼, 5 și 6 inchi. Ziarele și afișele din acea vreme promovau aceste arme ca fiind de cea mai înaltă calitate. Pentru fabricarea și testarea pieselor se utilizau multe utilaje diferite (mașini de găurit, burghie, strunguri, mașini de frezat, prese, copiatoare, tampoane și băi de galvanizare), așadar pentru producția lor trebuiau vaste cunoștințe și abilități deosebite.

1932

1932

1932 PRIMELE PRODUSE PENTRU PAPETĂRIE FABRICATE Primele produse pentru papetărie fabricate de companie au fost capsatorul M-5 și masina automată de numerotare M-500. Acestea au avut un succes așa de rapid încât au apărut în birourile multor companii din sectorul public sau privat din toată Spania. După succesul acestor prime produse, noi obiecte precum ascuțitori, cântare pentru scrisori sau perforatoare au fost proiectate. Acestea au contribuit și mai mult la expansiunea companiei, iar mare parte din acest succes s-a datorat fiabilității mecanice fără cusur a acestor produse. Proiectanții capsatoarelor chiar afirmau că: "o capsă trebuie să treacă prin capsator precum un glonț pe țeava unui revolver".

Schiță originală al capsatorului El Casco M-15

Memoriu descriptiv pentru modelul de utilitate al capsatoarelor El Casco

1936

1936

1936 RĂZBOIUL CIVIL În 1936 când s-a declanșat războiul civil, sediul companiei era în inima ținutului basc în orașul Eibar, care era renumit ca un centru de producere al armelor. Orașul a fost bombardat și fabrica companiei a fost complet distrusă.

1940

1940

1940 O NOUĂ FABRICĂ Când războiul civil s-a încheiat în 1940, fondatorii companiei și-au reluat activitatea și, în ciuda unor mari dificultăți, a fost construită o nouă fabrică la nr. 3, Calle Blas Echebarria în Eibar. Într-un timp scurt, ei au reușit să-și aducă din nou gama de produse în atenția publicului, și au devenit din nou liderii pieței naționale până în anii 1970. Produsele lor au atins un statut iconic în birourile din toată Spania.

1980

1980

1980 1980 - PREZENT Criza petrolului de la sfârșitul anilor '70, liberalizarea pieței și sfârșitul protecționismului au determinat o reorientare iar compania și-a setat atenția pe noi provocări. Creșterea constantă a importurilor a impus o nouă strategie de promovare a exportului, iar în anii 1980 și 1990 compania a lucrat în două direcții: pentru a crea un echipament de birou de primă clasă și la prețuri reduse a fost recrutat designerul chilian Guillermo Capdevila și s-a utilizat plasticul ABS ca materie primă, iar pentru produsele de calitate superioară și sectorul de cadouri, a început să fie produsă o nouă gamă de produse de top, cu finisaje noi, cum ar fi aurul de 23,4 karate. Procesele de producție au fost îmbunătățite prin urmare, iar liniile automate de galvanizare garantau finisaje similare celor obținute în industria de bijuterii. Produsele El Casco sunt vândute astăzi în peste patruzeci de țări și pot fi găsite în cele mai bune magazine de papetărie, buticuri de scris de top și la distribuitori de articole de lux din întreaga lume. Produsele noastre practice și elegante pot fi găsite în birourile șefilor de stat și profesioniștilor de top din multe țări diferite. La sfârșitul anului 2010, compania s-a mutat într-o fabrică de ultimă generație din Elgeta din Țara Bascilor Spania, unde procesele sale de producție au fost optimizate pentru a-și îmbunătăți în continuare produsele, menținând fiabilitatea mecanică legendară și designul impecabil. Acestea continuă să fie fabricate integral în Spania.

Fiind unicul importator acreditat oficial din Romania al acestui brand, garantam originalitatea tuturor produselor din acest site.
Livrare gratuita pentru comenzi cu valoare mai mare de 90 lei
Livrare in toata tara in 24 de ore de la confirmarea comenzii
Posibilitatea achitarii produselor, on-line cu cardul
Posibilitatea returnarii produsului in 14 zile de la primire
Posibilitatea rezervarii online si ridicarii produsului de la sediul firmei
Posibilitatea achitarii produselor la sediul firmei cu cash sau card